مشاوره حقوقی رایگان - احضار شهود برای شهادت در برابر طرفین دعوا

سلام .بنده وبرادرانم برای حساب و کتاب خانه شراکتی که با عموی خود داریم به مغازه بنگاه عموی خود رفتیم.در آن جا صدا بالا گرفت. چون او از دادن حق ما امتناع میکرد .باوساطت پسرانش پول ما را واریز کرد بعد از دو روز از ما تک به تک شکایت کرده به جرم تهدید به قتل و توهین .2شاهد نیز برده دادگاه که اصلاً ما رو نمی‌شناسند ویکی از ما اصلا در آن جلسه حضور نداشت . شاهده ها به خود ما گفتند که ما یک سری توهین شنیدیم ولی نمیدانیم چه کسی توهین کرد و به هیچ عنوان تهدید به قتل نشنیدیم .آیا با این حساب ما میتوانیم شهود را به دادگاه احضار کنیم؟

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
شما بایستی شهود را جرح نمائید و با پرسیدن چندین سؤال مانند نحوه پوشش شما در آن روز چگونه بوده است می‌توانید تعارض در گفتار آنها حادثه نمائید.

فاطمه دهقانی

سرکار خانم فاطمه دهقانی :

سلام شهود باید دقیقا مشخص نمایند چه کسی توهین یا تهدید کرده است درغیر این صورت شهادتشان معتبر نخواهد بود

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
شهود و شهادتشان قابل جرح میباشد
مستند و مستدل از خویش دفاع نمایید میتوانید وکیل اختیار نمایید یا لایحه تخصصی تنظیم گردد و ارسال دارید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید در دادگاه دفاعیات خود را مطرح کنید.
با این شرایط به نظر شکایت نتیجه ای نخواهد داشت

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

با توجه به این موارد شهادت آنها پذیرفته نیست درضمن خودتان هم میتوانید شهود را جرح کنید و با سوالات گوناگون و تضاد در صحبت ها شهادت آنها اعتبار نخواهد داشت

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

شما میتوانید شهود را جرح نمایید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

شما می‌توانید شهود را با موضوعات متناقض که دروغشان مشخص شود جرح نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام در اینجا می‌توانید از جرح شهود استفاده کنید یعنی از مرجع محترم قضایی بخواهید که شهود را حاضر نماید و از آنان سوالاتی نماییدتا در صورت عدم کذب بودن مشخص شود