مشاوره حقوقی رایگان - تصادف

سلام من حدودا چهار ماه پیش تصادف کردم و فردی از پشت به ماشین بنده زد و متواری شد من به دنبال ایشان رفتم و توانستم پلاک رو پیدا کنم الان میخوام درخواست کارشناسی بدم و ماشین رو درست کنم تا مشخص شدن پرونده این کار درستی هست یا این که تا مشخص شدن دادگاه باید هنوز صبر کنم ؟؟

پاسخ ها :

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

ابتدا درخواست تامین دلیل نموده و سپس شکایت کنید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
بدوا تامین دلیل نمایید و سپس دادخواست مطالبه خسارت مطرح بفرمائید