مشاوره حقوقی رایگان - خیانت

سلام.وقت بخیر. من مدتی بود ب همسرم شک داشتم واسه رابطه با ی خانوم دیگه‌بعد از کلی گشتن شماره خانومی رو از گوشیش پیدا کردم ک باهاش نزدیک 40 دقیق صحبت کرده بود و اتفاقا همون روز و چند روز متوالی همسرم دنبال سوییت دو نفره تو گوشیش سرچ کرده بود.میخوام بدونم چ جوری میتونم آدرس اون خانومو ب جرم مزاحمت و رابطه نامشروع پیدا کنم و ازش شکایت کنم تا از این طریق سند داشته باشم از همسرم جدا شم.درضمن ایشون ده سال پیش هم بهم ی بار خیانت کرده بود

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

باهمون شماره بطور غیرمستقیم وبه یک بهانه قرار ملاقات بزارید ودررابطه با موضوع مدرک جمع کنید

حامد نادرزاده

جناب آقای حامد نادرزاده :

آدرس که به هرکس نمی دهند و نیازی هم ندارید شما چتها و پیامها و عکسهای دو نفره خصوصی این 2 را داشته باش کفايت می کنه

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

اثبات این موضوع برای شما مشکل خواهد بود لذا در صورتی نتوانید اثبات کنید جرم افترا یا قذف علیه شما متصور است

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

به صرف آنچه در سوال آمده است

رابطه نامشروع اثبات نمیشود