مشاوره حقوقی رایگان - مزایده خودرو تصادفی

سلام خسته نباشید اساتید محترم خواستم بدونم که ماشین من در سال 97برج11تصادف کرد و در سال 98.11مزایده رفته در صورتی که ما خبر نداریم امسال سال 1403میتونیم اعتراض کنیم یا خواستم بگم همون موقع 3میلیون قیمت خورد سازش نکردیم آیا امسال 1403 بخواهیم پولش رو بگیرم بیشتر میگیریم یا همون قبلی رو؟

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

یعنی شما ادعا می کنید جریان مزایده به شما ابلاغ نشده؟اگر ابلاغ نشده که می توانید ابطال را بخواهید امااگر ابلاغ شده ولی شما متوجه نشدید بنظر فایده ای نخواهد داشت ومبلغ همان سال مزایده به شما داده میشود

صفورا جعفرزاده

سرکار خانم صفورا جعفرزاده :

درود، اگر ابلاغ به شما صورت نگرفته و شرایط قانونی مزایده رعایت نشده میتوانید ابطال آن را مطالبه کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از مرجعی که دستور مزایده صادر کرده موضوع را پیگیری کنید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
تا پرونده مزایده بررسی نشود نمی توان اظهار نظر نمود

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می‌بایست از مرجعی که دستور مزایده را ارجاع داده است پیگیری کنید