مشاوره حقوقی رایگان - شکایت

خانومم فوت شده و ما یک پسر 10 ساله داریم .خواستم بدونم غیر از من که شوهرش کسی دیگری هم میتونه از کسی دیگر که مقصر هست شکایت کند یا نه ،مثلا مادرزنم و...؟ اگه من راضی نباشم که اون ها از کسی شکایت کنند و خودم میخوام از کسی که مقصر هست شکایت کنم آیا اجازه این رو دارند که شکایت کنند ویا اگر اون ها شاکی شوند کارشون به جایی میرسد یا نه؟ ممنونم از شما

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر در خصوص دخترشون باشه می توانند شکایت کنند

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
اری امکان طرح شکایت برای آنان وجود دارد

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
آنها هم حق شکایت دارند

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام بستگی به این دارد که چه نوع شکایتی است اگر برای کسی حقی وجود داشته باشد می‌تواند مطالبه کند

معصومه احمدی

سرکار خانم معصومه احمدی :

سوال خود را دقیق تر مطرح نمایید به چه علت همسر شما فوت شده
درصورت تمایل گزینه تماس تلفنی را انتخاب نمایید