مشاوره حقوقی رایگان - نفقه و دریافت تمکین

سلام ، درود
بنده یک سال و نیم هست ازدواج کردم و همسرم از اذر پارسال درخواست نفقه کرده و بنده طبق حکم دادگاه پرداخت میکنم.
با توجه به اینکه خانوم باکره است و هیچ رابطه جنسی در دوران عقد صورت نگرفته می شود درخواست تمکین داد یا نه ؟ شرایطش چیه

پاسخ ها :

امير  صادقي زاده

جناب آقای امير صادقي زاده :

سلام.چون باکره است می تواند تا زمانی که مهریه را نگرفته از تمکین کردن امتناع کند