مشاوره حقوقی رایگان - ورود غیر قانونی

با سلام
بنده 4 سال پیش با پاسپورت از ایران به ترکیه سفر کردم و بعد از چهار سال به صورت قاچاق وارد کشور شدم چکار باید بکنم تا حضور قانونی ام را اعلام کنم و این که میشه دوباره پاسپورت بگیرم؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق اداره گذرنامه موضوع را پیگیری کنید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

از طریق سفارت پیگیری کنید و به مرکز پلیس بعلاوه 10 برای گرفتن پاسپورت مراجعه نمایید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
به اداره گذرنامه رجوع کنید

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام دوست عزیز پرسشتان غیر حقوقیست و برای دریافت پاسخ مطمئن تر از ارگان مربوطه پیگیری کنید

رقیه سعادتمند

رقیه سعادتمند :

سلام از طریق گذرنامه پیگیری کنید

شهرزاد  نيك رهي

سرکار خانم شهرزاد نيك رهي :

اعلام جرم مینمایند.
شما ورود 7چغیرقانونی داشته اید که جرم است.