مشاوره حقوقی رایگان - تصرف عدوانی

شخصی بدون اذن واجازه ازملک من لوله اب عبورداد چه دعوایی برعلیه او مطرح نمایم

پاسخ ها :

محمد مالمیر

محمد مالمیر :

با سلام
دعوی مزاحمت و ممانعت از حق

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید با عنوان تصرف عدوانی و مزاحمت ملکی شکایت کنید.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

ابتدا کارشناسی کنید با تامین دلیل تا وضعیت تجاوز مشخص شود سپس دادخواست رفع ممانعت از حق دهید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

الزام جمع آوری لوله‌ها و تغییر مسیر آن را باید بخواید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
به پلیس 110 تماس بگیرید و صورتجلسه نمایید
و شکوائیه رفع تصرف عدوانی و اعاده وضع به حالت سابق را مطرح نمایید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و احترام صرف طرح دعوی کفایت نمی‌کند چرا که اسناد و مدارک باید رویت شود و همچنین ادعای مطروحه و سپس بر اساس اسناد و مدارک چنین کاری را انجام داد

رقیه سعادتمند

رقیه سعادتمند :

سلام دعوای مزاحمت و ممانعت ازحق