مشاوره حقوقی رایگان - شکواییه

سلام ببخشید نامزد من رفته این شکایت کرده و همچین پیامی اومده این شکایت برای چی هست
من که هم نفقه وهم مهریه رو پرداخت میکنم چی میپرسند اون جا از من ؟
شكوایيه شماره ... ارسالي از طريق سامانه خدمات قضایي به شعبه چهارم شوراي حل اختلاف (ويژه صلح و سازش) شهرستان بيجار ارجاع و با شماره پرونده .... و رمز شخصي .... ثبت گرديد.

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
ظاهرا شکایت کیفری انجام شده است
پرونده برای صلح و سازش به شورا حل اختلاف ارجاع شده است

فاطمه دهقانی

سرکار خانم فاطمه دهقانی :

سلام بستگی به داخواست خانم علیه شما دارد ولی ارجاع به شورای حل اختلاف جهت سازش است که بعد از عدم سازش به دادگاه فرستاده میشود

رقیه سعادتمند

رقیه سعادتمند :

سلام از طریق پیگیری پرونده در سایت عدل ایران پیگیری کنید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

مشکلی نیست قبوض پرداختی با خودتان ببرید مشکلی ایجاد نمیشود

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از شما شکایت شده و جهت صلح و سازش به شورا ارجاع شده است.