مشاوره حقوقی رایگان - خلع ید از زمین کشاورزی

با سلام و خسته نباشید یک نفر (خواهان ) من و 4 نفر دیگر را به خلع ید از زمین کشاورزی شکایت کرده و دادگاه بدوی نیز بدون دلیل و مدرک رای را به نفع خواهان (به ضرر ما ) صادر کرده است واسه اون رای مدت 20 روز تجدیدنظرخواهی مهلت داده اند که ما اعتراض کنم من متاسفانه برگه تجدید نظر را امضا نکردم الان نتیجه تجدید نظر اومده که من برگه تجدید نظر را امضا نکرده ام. که دادگاه تجدید نظر استان با تکلیف مواجه نیست؟ الان من چیکار میتوانم بکنم ؟ آیا دادگاه بدوی واسه من دوباره حکم خلع ید صادر میکنه؟ ممنون میشم راهنماییا کنید.

پاسخ ها :

عطاءاله  فتحعلي پور

جناب آقای عطاءاله فتحعلي پور :

سلام.سوال شما مبهم است.سه نفر دیگر چه کرده اند؟!بهتر است با اسناد ومدارک مربوطه حضورا مشاوره کنید.