مشاوره حقوقی رایگان - مزایده ملک

با سلام آیا ملکی که دوبار طی سال های 90 و 91 توسط دادسرای عمومی و انقلاب بازداشت شده .میتواند توسط بنده (محکوم له) بازداشت و به مزایده کشانده شود؟

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

سلام اگر ملک ارزش بیشتری از میزان بازداشتی ها داشته باشد شما نیز می توانید ملک را بازداشت نمایید اما اگر ارزش آن کم باشد این کار بی فایده است

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اصولا انجام مزایده با وضعیت موجود میسر نیست اول باید تکلیف بازداشتی مذکور روشن شود

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
ملکی در بازداشت باشد امکان مزایده وجود ندارد .

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

بستگی دارد چه فی‌الحال با استعلام مشخص گردد که ملک آزاد است یا خیر

رقیه سعادتمند

رقیه سعادتمند :

سلام اگر در بازداشت باشد خیر مزایده نمیشود

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام اگر رفع توقیف شده باشد بله در غیر این صورت می‌توانید نسبت به مابتفاوت اقدام کنید