مشاوره حقوقی رایگان - بازداشت ملک خودم

سلام
بنده به شخصی وکالت کامل اما عادی داده بودم و ایشان را عزل و مراتب را با پست به اطلاع وی رساندم،حال بنده می خوام املاک خودم را بازداشت کنم که ایشان با آن وکالت قدیم نتواند سو استفاده کند،به کجاها می توانم مراجعه کنم جهت بازداشت املاکم؟تشکر

پاسخ ها :

محمدرضا عبادی

جناب آقای محمدرضا عبادی :

خودتون چنین امکانی ندارین مگر یک شخص معتمد به به شما کمک کند دراین خصوص

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

مرجعی برای بازداشته املاک شما که شخصا بتوانید بازداشت نمایید وجود ندارد مگر آنکه شخص خاصی از شما طلبکار باشند که بتوانند املاک شما را توقیف نماید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام و ادب و احترام در خصوص سوال شما عرض کنم، جهت اظهارنظر بهتر ، بررسی کامل موضوع و مستندات ضروری است؛ و امکان ارائه پاسخ به این شکل کلی وجود ندارد.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

همچین امکانی توسط خود شما وجود ندارد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
عمل شما اشتباه است و شما نمی توانید اموال خود را توقیف نمایید
و شما باید راهکار صحیح قانونی را
انجام بدهید
موضوع خود را به صورت دقیق بیان کنید تا پاسخ صریح داده شود