مشاوره حقوقی رایگان - درگیری

سلام بنده دو سال پیش به اتهام اراذل نزاع دسته جمعی و قدرت نمایی با چاقو (بدون مدرک و با آشنا بازی شاکی ها) به دستور قاضی کشیک قرار بازداشت و سه روز در قرنطینه بودم و حال با وثیقه آزاد شدم بعدا قاضی اصلی که فیلم دوربینارو دید متوجه شد که عامل اصلی پرونده که متواری هستش مقصره و گفت تا زمانی که اون طرف دستگیر بشه سندت گیره. حالا جدای از تمام اینها میخواستم بدونم در روند استخدام کار دولتی به مشکل میخورم؟ لازم به ذکر است که مدتی پیش از سامانه سو پیشینه گرفتم ولی سو پیشینه ای واسم ثبت نشده بود !! لطفا راهنمایی کنید ..

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
اگر برائت حاصل کرده اید جای نگرانی نیست برای شما

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

تا زمانی که حکم محکومیت شما قطعی نشود و آن حکم نیز مشمول ماده 25 قانون مجازات اسلامی نباشد سوء پیشینه‌ای برای شما متصور نیست

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام تا زمانی که محکومیت صادر نشده باشد اصولاً جرم شما تایید نشده است

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر برائت حاصل کرده اید جای نگرانی نیست