مشاوره حقوقی رایگان - چک

سلام من چهار سال پیش 10میلیون چک دادم به طرف بعد از مدتی طرف رفت شکایت کرد من دوبار پول چک رو پرداخت کردم ولی در هیچ کدام چک مرا نداد والانم جلب مرا گرفته چگونه از حق خود دفاع کنم برای واریزی هر دو مبلغ هم شاهد دارم هم پرینت

پاسخ ها :

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
می توانید دادخواست حقوقی دهید و موضوع را از طریق مراجع قضایی پیگیری نمایید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
به استناد پرینت بانکی مانع از جلب خود شوید تا النهایه پرونده اجرایی شما مختومه گردد و لاشه چک را در انتها نیز دریافت نمائید تا دوباره مجدداً اقدام ننماید.

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

درخواست توقف عملیات اجرایی به استناد پرداختی‌های سابق نمایید