مشاوره حقوقی رایگان - خیانت در امانت

چکی به مبلغ 350میلیون ت به کسی داده بودم که وصول نشد ولی توافقی صورت گرفت و در عوض چهار فقره چک بهش دادم که دوتا از آنها وصول شد و بابت بقیه هم پول نقد دادم بهش و رسید گرفتم الباقی قرار شد در محضر بعد از انتقال سند پرداخت شود ولی متاسفانه روی همان چک اولیه اقدام کرده و توقیف اموال گرفته آیا خیانت در امانت میشود شکایت کرد ؟

پاسخ ها :

یوسف حزبا

جناب آقای یوسف حزبا :

با سلام قاعدتا باید چک اصلی را میگرفتید بعد چکها رو میدادید در هر حال جرم خیانت در امانت محقق نیست زیرا وجود چک دلیل مشغول بودن ذمه صادر کننده اونه و چک را امانت نمیدن بلکه در اصل برای ارائه به بانک و تادیه طلب میدن

میترا جوادپور

سرکار خانم میترا جوادپور :

سلام ، شما باید بتوانید امانی بودن چک را نزد ایشان ثابت کنید . و اگر بدهی خود را تسویه کرده اید که اثباتش ارائه پرینت حساب شما و مشخص کردن تاریخ واریز وجوه هست ، میتوانید بابت مابقی مبلغ شکایت کنید .

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام شما باید اثبات نمایید که مبلغ چک را پرداخت کرده اید و سپس شکایت خیانت در امانت را مطرح نمایید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
کاملا خلاف مقررات قانون مدنی اقدام نموده است ومیتوانید نسبت به طرح دعوی مناسب اقدام نمایید
درصورت نیازبه توضیحات بیشتر از پنل مشاوره تلفنی استفاده نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام
خیر ارکان خیانت درامانت را ندارد.در صورتی که پاسخ خود را دریافت نکرده یا همچنان نیاز به مشاوره دارید می توانید از طریق پنل مشاوره تلفنی تماس بگیرید.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر امانی بودن چک اصلی نزد ایشان محرز گردد میتوانید شکایت خیانت در امانت کنید در غیر این صورت اصل بر غیر امانی بودن است و باید حقوقی پیگیری کنید جهت کسب اطلاعات بیشتر تماس بگیرید

کتایون سراج

کتایون سراج :

سلام وقت بخیر در صورت پرداخت کل مبلغ چک به هر نحوی که شما را بدهکار نشان ندهد میتوانید تقاضای درخواست استرداد لاشه چک کنید در صورت نیاز به مشاوره بیشتر لطفا تماس بگیرید

لیلا قیطاسی

سرکار خانم لیلا قیطاسی:

سلام،در صورت اثبات مبلغ چک شکایت خیانت در امانت نمایید.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

شما باید ثابت کنیدوجه را پرداخت کردید وپرداخت ان بوسیله وجه نقد و دو چک دیگر بوده از شاهد و قراین استفاده کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
دادخواست استرداد لاشه چک و توقف و ابطال عملیات اجرائی بدهید

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

در صورتی که بتوانید ثابت کنید به ازای چک اول 4 چک داده اید و این چک اول امانت بوده امکان طرح شکایت است به علاوه متن داختل چک بسیار موثر است و میتوانید اثبات ادعا کنید

زین العابدین محیط

جناب آقای زین العابدین محیط :

درود.درصورتی که توافق نموده ایدآن چک رابرگرداندوایشان روی آن اقدام نموده باشندمرتکب خیانت درامانت شده اند

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
می توانید نسبت به استرداد لاشه چک اقدام کنید بدوا اظهارنامه بفرستید
جهت خیانت در امانت باید امانی بودن و پرداخت وجوه چک را اثبات نمایید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

باید امانی بودن چک در نزد ایشان را اول ثابت کنید تا بتوانید شکایت خیانت در امانت را مطرح نمایید.

پوریا مجیدیانی

جناب آقای پوریا مجیدیانی:

در صورتی که بتوانید امانی بودن چک را اثبات نمایید ایشان محکوم خواهند شد

پدرام صادقیه

پدرام صادقیه :

سلام بهتر است به صورت حقوقی طرح دعوای استرداد لاشه چک نمایید چون ارکان جرم خیانت در امانت بنظر مخدوش می باشد

رویا کرامتی

سرکار خانم رویا کرامتی:

جرمی واقع نشده از این راه وقتتان را تلف میکنید.
دادخواست استرداد لاشه چک بدهید و برای اثبات پرداخت وجه چک به چکهای بعدی و شهادت شهودی که شاهد بوده اند چک بعدی بابت توافق چک اول صادر شده و سند پرداخت پول نقد استناد کنید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
متن رسید شما باید بررسی شود