مشاوره حقوقی رایگان - ورود مجدد ثالث

سلام وقت بخیر من تهاتری با خانومم انجام داده ام و در قبال خرید یک منزل سهم الارث ایشان را گرفته ام و مستندات بانکی آن نیز موجود است.پدر خانومم چهل سال پیش فوت کرده است و ارثیه تقسیم نشد و به امانت دست مادر خانومم بود و فقط برگه مربوط به دارایی پرداخت گردید تا زمان تقسیم ارث به مشکلی برخورد نکنیم.مادر خانومم در سال گذشته یعنی در 1402 یک برگه دستنوشته ارائه کرد که مرحوم پدر خانومم ملک را بابت مهریه به او داده است.ایشان شکایت کرد و ورثه را طرف دعوی قرار داد .من با رای یک دادگاه مبنی بر این که تهاتر انجام داده ام توانستم به عنوان ثالث به پرونده ورود پیدا کنم ولی متاسفانه فقط مادر خانومم را طرف دعوی قرار دادم و رد استماع شدم.این پرونده به دادگاه تجدید نظر رسید و از شکل شکایت پرونده اشکال گرفته شد. اکنون اون پرونده دوباره بر طبق ماده 91 و 92 قانون آیین دادرسی دادگاه های عمومی دوباره به جریان افتاده است و به شعبه جدیدی ارسال شده است.سوال من این است اکنون دوباره میتوانم به عنوان ثالث وارد پرونده بشوم یا نه ؟اگر میتوانم وارد شوم نحوه ورود دوباره را لطفا توضیح دهید.
با تجدید احترام و سپاس فراوان

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
جهت ارائه اظهارنظر دقیق و کاربردی حقوقی نیاز است که مدارک و مستندات مرتبط با موضوع مطروحه تحت بررسی قرار گیرند.

نارنجی ثانی    سعید

نارنجی ثانی سعید :

باسلام به عنوان ثالث اگر در آن پرونده نام شما نیست بله .
اگر مشهد خستید درخدمتم