مشاوره حقوقی رایگان - طلاق

سلام وقت بخیر. بنده در یکسال پیش دختری را عقد کردم و در این مدت که رفت و آمد داشتیم پشیمان شدم ، حالا دختره میگه میخوام ولی من نمیخوام چون از نظر رفتار و حجاب مورد پسند من و خانواده نیست ، لطفا راهنمایی کنید چجوری میتونم طلاق بدم ولی مهریه را ندارم بدم چه راهی داره؟ ممنون میسم

پاسخ ها :

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

نزدیکی به زوجه یا عدم نزدیکی ملاک پرداخت مهریه است، طلاق حق شماست، مهریه حق زوجه

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
میتوانید دادخواست طلاق به درخواست زوج تنظیم کنید اما توجه داشته باشید حقوق مالی زوجه باید پرداخت شود
بهتر است توافق کنید
در صورت تمایل به دریافت مشاوره از طریق سایت با بنده تماس بگیرید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
موضوع باید تخصصا مورد بررسی قرار گیرد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر بخواهید طلاق بدهید باید تا آخر عمر قسط مهریه بدید.
بهتر است توافقی جهت طلاق اقدام کنید.
اگر توافق نکرد فعلا صبر کنید تا رضایت به طلاق بده.
اگر مهریه را مطالبه کرد دادخواست اعسار بدید و به صورت اقساطی پرداخت کنید.
بهتر است قبل از مراجعه به دادگاه به مشاور خانواده مراجعه کنید.