مشاوره حقوقی رایگان - ثمن معامله خودرو

با سلام و احترام
من یک پراید فروختم ماشین به اسم خانومم بود رفتیم دفتر خانه وکالت دادیم یه فروشنده دلال بود قیمتش 150 میلیون بود 135میلیون به ما دادند قرار شد 15 میلیون شبا کند و منم ساده قبول کردم هم مدارک رو بهش دادم الان 15میلیون رو نمیزند آیا راهی داره پول رو ازش بگیریم؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بابت الباقی بدوا اظهارنامه ارسال کنید و پول خود را مطالبه کنید اگر پرداخت نکرد می توانید دادخواست مطالبه وجه بدهید.
جهت ثبت اظهارنامه و دادخواست به دفتر خدمات قضایی مراجعه کنید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام دادخواست بدهید و خسارت آن را نیز مطالبه کنید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
ابتدا اظهارنامه ارسال دارید اگر افاقه ننمود سپس دادخواست دهید احتمال موفقیت وجود دارد

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

اظهارنامه ارسال، سپس طرح دعوی مطالبه مابقی وجه مطرح نمایید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
به استناد قرارداد منعقد شده فیمابین، دادخواست به خواسته مطالبه وجه مبنی بر مابقی ثمن معامله از طریق دفتر خدمات قضایی به ثبت برسد.