مشاوره حقوقی رایگان - طلاق برای اختلال دوقطبی

با سلام و درود
دختر بنده در دوران عقد هستن رفتارهای زشت و تند و آزار دهنده ای که زوج داشتن موجب اذیت شدن دخترم و خانواده بنده میشد بعداز دوسال به تازگی از طریق مراجعه به روانشناس و جلسات متعدد و مشاوره متوجه شدیم که ایشان دچار بیماری دوقطبی حاد میباشد و خانواده ایشان در این مدت دوسال این بیماری را از خانواده بنده پنهان کرده مارا فریب میدادن ...حال سوال بنده اینه
آیا ازطریق این بیماری دوقطبی (حاد) که به تشخیص روانشناس میباشد میتوان در دادگاه اقدام به طلاق کرد؟
یا اینکه با فریبکاری و پنهان کردن بیماری ایشان میتوانم طلاق دخترم رو بگیرم ؟ لطفا راهنمایی کنید ممنون

پاسخ ها :

فاطمه عباسی

فاطمه عباسی :

هر دو مورد برای اقدام به طلاق ممکن است

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بله می توانید دادخواست طلاق بدهید
اگر ثابت بشه در زمان ازدواج این بیماری را داشته و از شما پنهان کرده می توانید دادخواست فسخ نکاح نیز بدهید.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

میتوانید بر اساس مدارک پزشکی درخواست طلاق به علت عسر و حرج دهید

زین العابدین محیط

جناب آقای زین العابدین محیط :

میتوانید بعلت بیماری دوقطبی دادخواست طلاق بدهید

رقیه سعادتمند

رقیه سعادتمند :

سلام اگر بیماری حاد باشد ونامه پزشکی قانونی و دکتر اعصاب و ...باشد به طوریکه دخترتان نتواند زندگی کند ممکن است بتوانید

فاطمه دهقانی

سرکار خانم فاطمه دهقانی :

بله با استناد به عسروحرج و یا شروط ضمن عقد نکاح میتوانید نسبت به طلاق اقدام نمایید و حتما وکیل اختیار نمایید

زهرا ریحانی قدیم

سرکار خانم زهرا ریحانی قدیم :

بله
با مدارک پزشکی می توانید به استناد عسر و حرج برای طلاق اقدام کنید
بهتر است وکیل اختیار کنید

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

صرفاً در صورت احراز جنون مطلق، طلاق متصور است

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

با توجه به بیماری و ارایه مدارک پزشکی میتوانید بابت عسر و حرج ایشان اقدام کنید

مهدی اسدبیگی

جناب آقای مهدی اسدبیگی :

باسلام و احترام
در مورد سوال شما، امکان طلاق به دلیل بیماری دوقطبی حاد دامادتان وجود دارد، اما این امر مستلزم اثبات عسر و حرج شما در زندگی با دخترتان است.

برای اثبات عسر و حرج در این مورد، شما می توانید مدارک و شواهدی را که در طی مشاوره خدمتتون عرض میکنم تهیه و تدارک ببینید تا مدارک را به دادگاه ارائه دهیم.

فریبکاری و پنهان کردن بیماری داماد شما توسط خانواده ایشان نیز می تواند به عنوان یکی از عوامل اثبات عسر و حرج تلقی شود.

با این حال، توجه داشته باشید که اثبات عسر و حرج در دادگاه نیازمند ارائه مدارک و شواهد کافی است و صرف ابتلای همسرتان به بیماری دوقطبی حاد برای طلاق کافی نیست.

بهترین راهکار برای شما این است که یا با بنده تماس حاصل نمایید تا کامل شرایط دقیق را مطلع شوم و یا مراجعه حضوری داشته باشید تا با بررسی دقیق شرایط شما، راهنمایی های لازم را در خصوص نحوه اقدام برای طلاق و جمع آوری مدارک و شواهد ارائه دهم.
حق نگهدارتان

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
هر دو با شرايطي امکان پذیر است

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام بله این مورد می‌تواند به زوجه اگر قصد طلاق دارد کمک نماید