مشاوره حقوقی رایگان - مطالبه کرایه بار

با سلام و خسته نباشید
5 سال پیش شرکت حمل و نقل باری برای ما به کشور قرقیزستان ارسال کرد که خیلی تاخیر داشت و طبق نامه سفارت ایران 20 درصد بار خراب شد
داور انجمن شرکتهای حمل و نقل بین المللی رای به نفع شرکت صادر کرد و اعلام کرده مدرکی دال بر اثبات وجود ندارد و درخواست ابطال رای داوری دادیم و در دادگاه و تجدید نظر هم رای بر علیه من صادر شد این شرکت الان رفته و مبلغ مانده کرایه رو‌درخواست کرده و اجراییه گرفته
واقعا حقش نیست این مبلغ و خسارت زیادی به من وارد کرد این شرکت هم مادی و هم معنوی
الان باید چیکار کنم؟لطفا راهنمایی کنید
انگار اصلا دادگاه توجهی به خسارت وارد شده به من و نامه ی سفارت نمیکنه

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید در دادگاه دفاعیات خود را مطرح کنید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر دلیل جدید دارید درخواست اعاده دادرسی دهید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

اگر رای قطعیت یافته راهی نبوده ‌‌اگر توانایی پرداخت ندارید میتوان اعسار داد

رقیه سعادتمند

رقیه سعادتمند :

سلام دفاعیات خود را در دادگاه ارائه دهید

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

به استناد رای قطعی که قبلاً علیه شما صادر شده است شما ملزم به پرداخت خسارت و کرایه هستید

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

با توجه به رای قطعی یا با پرداخت کنید یا درخواست اعسار دهید

مهدی اسدبیگی

جناب آقای مهدی اسدبیگی :

باسلام و احترام
متاسفم که می شنوم در این شرایط دشوار قرار دارید. به نظر می رسد که شما تمام مراحل قانونی را برای پیگیری مطالبات خود طی کرده اید، اما متاسفانه دادگاه ها به نفع شرکت حمل و نقل رای داده اند.

با توجه به اطلاعات ارائه شده، در اینجا چند پیشنهاد وجود دارد که ممکن است مفید باشد:
1. وکیل متخصص
2. مجددا تقاضای تجدید نظر کنید
3. به دنبال راه حل های جایگزین باشید

نکات مهم
تمام اسناد و مدارک مربوط به پرونده خود را، از جمله نامه سفارت ایران، رای داور انجمن شرکت های حمل و نقل بین المللی، احکام دادگاه و غیره را به دقت نگهداری کنید.
در اسرع وقت با بنده تماس بگیرید یا مدارک تان را در سایت بارگذاری کنید یا حضورا در دفتر وقت رزرو کنید.
از دست دادن امید خودداری کنید و به دنبال راه حل های مختلف برای احقاق حقوق خود باشید.
حق نگهدارتان

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام اگر دلایلی دارید می‌توانید درخواست اعاده دادرسی بدهیدیا مبلغ را به صورت تمام یا اقساط بپردازید