مشاوره حقوقی رایگان - با وجود کرونا و ترس از حضور در دادگاه راهی برای مطالبه مهریه بدون مراجعه هست ؟

سلام وقتتون بخیر
بنده تصمیم داشتم به دادگاه مراجعه نمایم و جهت مطالبه الباقی مهریه که زوج سابق , از پرداخت آن بطور کامل سرباز میزند اقدام نمایم که متاسفانه با کرونا مواجه شدیم و بنده چون مشکل هموگلوبین داشته و سیستم ایمنی ضعیفی دارم و از سوی دیگر در زندگی بدلیل تحمل مسایل مختلف بار روانی داشته و بسیار افسرده و عاجز از کوچکترین کارهای حتی شخصی شده و بیماری عدم تعادل که تا بحال هیچ پزشکی تشخیص دقیق نداده مرا از اداره امور بالاخص در این شرایط و مراجعه به دادگاه بازداشته .... از طرف دیگر تا چند روز دیگر قولنامه من باطل خواهد شد و صاحبخانه یا 20 میلیون مضاف بر رهن قبلی و یا 1-2 میلیون اجاره از من میخواهد از سوی دیگر نیم میلیون قبض گاز و نیم میلیون قسط و خرج و مخارج زندگی با اضافه شدن دستکش و ماسک و ضدعفونی کننده و .... من ماندم و اینهمه خرج و مخارج و زوج سابق ( این را عرض کنم 3 سال است توافقی جدا شدیم و بنده جز مهریه تمام مال و اموال و نفقه و اجرت المثل را بخشیدم وکیل توافقی 20 سکه را پیش و ماهیانه 1 سکه را تعیین کرد که بنده جهیزیم و از خونه زوج سابق ببرم جایی با این پول رهن و اجاره کنم اما فقط سال اول که سکه 1 تومن بود پرداخت کرد! از بعد اون هرماه هرچقد خودش میخاست میداد و با تمام عجز و زاری و حتی تماس وکیل توافقی با گوشی من باهاش تماس گرفتند باهاش صبحت کنند که پرداخت کنه اما تا صدای وکیل رو شنید گوشی رو روی ایشان قطع کرد! مدام هم چون میدونه پول وکیل ندارم میگه ندارم برو هر کار میخای بکن میرم زندان!) من میدونم باید برم دادگاه, اما با توجه به عدم تمکن مالی بنده که توانایی اخذ وکیل ندارم و با توجه به عدم توانایی جسمی و روحی برای مراجعه شخصی به دادگاه در کرونا , ملتمسانه متصدع اوقات شریف شما عزیزان شدم راهی پیش روی من بگذارید جواب صاحبخانه و قسط و قرض و هزینه های زندگی من چیست ؟ هیچ راهی وجود ندارد تا با از بین رفتن کرونا و مراجعه من به دادگاه , من بتونم به ماهی یک سکم یا حداقل نصفش برای امرار معاش برسم و از یه راهی این اقا رو فعلا مجبور به پرداخت کنند ؟
از خدا میخاهم اجر شمایانی که بعقیده من دستان خدا روی زمین هستید بدهد .... سالم و شاد باشید

پاسخ ها :

امير  صادقي زاده

جناب آقای امير صادقي زاده :

سلام.متاسفانه راهی غیر از پیگیری حضوری نیست‌.در صورتی که مایل بودید مشورت تلفنی بگیرید تماس بگیرید تا فرایند آنرا برایتان توضیح دهم.09128889189 صادقی زاده وکیل