مشاوره حقوقی رایگان - اجرای مهریه

چرا بعد از رای دادگاه مهریه هنوز شوهرم پرداخت نکرده میخام بدونم شاید ایشون نخواد مهریه بده به لحاظ قانونی که دادگاه محکوم به پرداختش کرده تکلیف این ادمه زبون نفهم چیه راهی زندانش میکنن یا به اندازه میزان مهریه مالی ازش مزایده میزارن؟

پاسخ ها :

محسن  مرادي

جناب آقای محسن مرادي :

سلام باید تقاضای صدور اجراییه کنید و بعد از ثبت پرونده در اجرای احکام توقیف اموال و در غیراینصورت تقاضای جلب

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
باید درخواست اجرای حکم را نمایید و پرونده اجرایی تشکیل دهید

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

بایدبعد قطعی شدن رای دادگاه درخواست صدور اجراییه دهید تا اموالش توقیف یا جلب شود

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر رای قطعی شده میتوانبد تقاضای اجراییه نمایید تا پرونده به اجرای احکام مدنی رفته و انجا اگر مالی سراغ دارید معرفی کنید تا توقیف شود

مرصاد پوراعتضاد

جناب آقای مرصاد پوراعتضاد :

سلام
پس از صدور رای قطعی دادگاه درخواست صدور اجرائیه بدهید تا اموال وی توقیف و به مزایده گذاشته شود‌.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

باید نسبت به معرفی اموال وی جهت توقیف اقدام نمایید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

درخواست تشکیل پرونده اجرایی و صدور اجرائیه بدهید و سپس درخواست استعلام سه گانه کنید اگر مالی از ایشان شناسایی شد توقیف میشود تا یک ماه بعد از صدور اجرائیه ایشان‌می تواند دادخواست اعسار دهد ...

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

شما باید دادخواست صدور اجراییه بدهید

فريدون  طاهري

فريدون طاهري :

درخواست صدور اجراییه بدید تا پرونده شما به اجرای احکام برودودر صورت نداشتن اموال درخواست جلب کنید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
درخواست اجرائیه کنید و سپس در صورت عدم پرداخت جلب بگیرید

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

شما باید به اجرای احکام مراجعه و حکم قطعی را به اجرا بگذارید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام باید تقاضای صدور اجرائیه و اجرای حکم کنید

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

در صورت داشتن مالی توقیف و مزایده در صورت نداشتن اقساطی

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
سوال تکراری است قبلاً پاسخ داده شده

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
به میزان مهریه مالی از وی به مزایده خواهد رفت.

حسین منصورخاکی

جناب آقای حسین منصورخاکی :

سلام وقت به خیر
ابتدا درخواست اجرای حکم را تقدیم نمایید
با صدور اجرائیه و استعلامات لازم اموال ایشان به نفع شما توقیف میگردد.
اگر پس از 30 روز از ابلاغ اجراییه دادخواست اعسار تقدیم نکند یا در صورت ادعای اعسار حکم به رد ادعای وی صادر شود میتوانید حکم جلب اخذ نمایید.

محمد سلیمی افشارجقی

جناب آقای محمد سلیمی افشارجقی :

با سلام
باید درخواست صدور اجراییه بدهید وپس از تشکیل پرونده اجرایی پی گیری نمایید.

جواد قدرتی

جناب آقای جواد قدرتی :

با سلام میتونین نسبت به توقیف اموال اقدام کنید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درخواست صدور اجراییه دهید و استعلام اموال بگیرید تا توقیف گردد

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

سلام شما باید درخواست اجراییه‌ بدهید نیاز به ارائه مشاوره و توضیحات بیشتر هست

سیده فاطمه کریم الحسینی

سرکار خانم سیده فاطمه کریم الحسینی :

با سلام
باید درخواست صدور اجرائیه بدهید و بعد از صدور اجرائیه
چنانچه مالی غیر از مستثنیات دین معرفی نمایداز محل فروش آن مال مهریه پرداخت میشود و در غیر اینصورت تا 110 سکه میتوانید حکم جلب ایشان را بگیرید.

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

با سلام و احترام
درخواست صدور اجراييه و تعقيب عمليات اجرايي نماييد

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام بعد از قطعیت حکم باید درخواست اجراییه بدهید تا پرونده به اجرای احکام برود واگر مالی دارد توقیف نمایید

سمیرا قهرمانی

سرکار خانم سمیرا قهرمانی :

بعد از صدور حکم قطعی باید درخواست صدور اجراییه و استعلام از اموال و حساب های بانکی را مطرح و از طریق اجرای احکام موضوع را پیگیری نمایید.

الهه محمدی

سرکار خانم الهه محمدی :

باسلام واحترام
کاربر گرامی درصورت قطعیت رای درخواست صدور اجراییه نمایید و پس از گذشت 10روز تقاضای توقیف اموال اگر اموال بلامعارض داشتند تقاضای مزایده و اگر مالی ندارند و دادخواست اعسار ندادند تقاضای حکم جلب نمایید

سعید باروح

جناب آقای سعید باروح :

بعد از رای دادگاه می بایست تقاضای اجرای حکم را بدهید تا در واحد اجرای احکام نسبت به توقیف اموال و یا جلب وی اقدام شود