مشاوره حقوقی رایگان - وام بلاعوض بهزیستی

سلام قطعه زمینی میخواستم بخرم که ملک نیمه کاره داره که بنیاد مسکن روستایی خریده و فروشنده از بهزیستی وام بلاعوض 50 میلیون گرفته که فرزند معلول داره، حالا من قولنامه ای خرید کنم مشکل برام داره؟چکار کنم ؟ روستایی هستیم

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

ابتدا در مورد مالکیت و معارض نداشتن زمین کاملا تحقیق محلی کنبد حتما مبایعه نامه تنظیم کنید و با دوتا شاهد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می‌بایست مدارک مالکیت را داشته باشید اگر از مالک بخرید مانعی ندارد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
قرارداد تخصصی تنظیم گردد