مشاوره حقوقی رایگان - حق و حقوق سرایدار

سلام. من به وسیله خدمات اداره به یکی از مدارس فرستاده شدم. با وعده اینکه بعد از سه ماه استخدام میشم. مدرسه ای که وقتی وارد منزل سرایداری شدم در این حد بگم که مدیر بخاطر بوی بد و عفونتی که داشت از دور اشاره میکرد. در این مدرسه در دو تایم بکار گرفته شدم. بعضی از روزهای هفته مدرسه در اختیار اموزشگاه بود. و من مجبور میشدم سه تایم کار کنم. هر روز از جانب مدیران مدرسه بهم فشار میومد. بخاطر اینکه انها هم مدارک واسه برادر خود داده بودن. جوری رفتار میکردن و کار میکشیدن که من ماندگار نباشم. روزهای سختی را گذراندم کاری نبود انجام ندهم حتی واسه پرسنل ماشین میشستم. و هر حقارتی را بخاطر زن و بچهام تحمل میکردم. تا میخواستم چیزی بگویم. من تهدید به بیرون انداختن میکردن. شرایط طوری بود که من ماشینم فروختم تا خرج زندگیم کنم. تا این چند ماه بگذرد. ولی بعد از چند ماه هم خبری نشد. تا رئیس اداره همراه با پرسنل خدمات عوض شدن. قضیه رو به پرسنل جدید گفتم و انها بهم گفتن که باید منزل سرایداری رو تخلیه کنم. و من هیچ مدرکی نداشتم تا اعتراض کنم. مجبور شدم ساکت بشم تا شاید شرایط استخدام پیش بیاد. بدون حقوق و بیمه بودم. بوفه مدرسه که بخاطر کثیف بودن پولم شده بود. را با شرایط اینکه از درامد ان صبحانه پرسنل تامین بشه بهم دادن. دوسال گذشته و من هنوز بی تکلیف ماندم. ممنون میشم راهنمایی کنید.

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

آموزش و پرورش معلمان با سابقه را استخدام نمی کند به فکر خودتان و پیدا کردن شغل در شرکت های خصوصی باشید با این زحمت هایی که شما می کشید حتما احترام و پول بیشتری دریافت خواهید نمود