مشاوره حقوقی رایگان - رفع مسدودی حساب حقوق برای مهریه

سلام. پدر بنده ازدواج مجدد داشته و خانمش رفته مهریه اش که 40 سکه میباشد را در اداره ثبت اجرا گذاشته، حسابش الان مسدود شده ، حقوقش بازنشستگی تامین اجتماعی هست. چگونه میشود رفع مسدودی کرد چون همه درامدش همونه و اینکه ی واحد 48متری داره و یه تاکسی. ایا منزل یا ماشین رو جز مستثنیات میباشد با اینکه 5 بچه و عروس و داماد دارد؟؟؟؟
ممنون

پاسخ ها :

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

سلام به رئیس ثبت مربوطه مراجعه کنید اگه توجهی نکردن دادخواست جهت رفع توقیف به دادگاه بدید
اگه سوال دیگه ایی دارید از طريق اینستاگرام من به آدرس زیر بپرسید. همچنین برای دریافت اطلاعات حقوقی کاملا کاربردی به صورت روزانه، به این صفحه مراجعه کنید:
M_mostajeran_lawyer