مشاوره حقوقی رایگان - جعل مفادی

با سلام مورد بنده که در دادگاه نظامی محکوم شدم اینکه من در یکی از بیمارستانهای ارتش قسمت داروخانه کار میکنم یکی از همکاران داروخانه مهر پزشکی رو جعل کرده البته خودش میگه امانت گرفتم از پزشک صاحب مهر و اقدام به نوشتن نسخه برای خودش و چند نفر دیگه کرده. در این بین من چون مسئول ارسال نسخه های اون داروخانه به بیمه ها بودم در حین رسیدگی با چند تا نسخه مواجه شدم که بیماران اوردن داروخانه و دارو هم گرفتن اما مهر پزشک نداشته یعنی دکترشون دارو نوشته اما مهرشو یادش رفته بزنه این نسخه ها بعلت شلوغی در عین حالی که نباید پذیرش میشدن پذیرش شدن و مریض های مربوطه هم دارو گرفتن و رفتن حالا این وسط من بخاطر اینکه این نسخه ها کسور نشه و باطل نشه دادم به اون اقای همکارم که مدعی بود مهر اشنای دکترش دستش هست که لطف کن اینا رو مهر بزن الان ایشون رو محاکمه کردن به جرم جعل مهر و جعل سند اما من رو اتهام جعل مفادی زدن در صورتیکه بنده حتی یه نقطه هم روی اون چندتا نسخه نزاشتم بلکه فقط دادم به همکارم جهت مهر زدن ایا جعل مفادی برای من درست صادر شده ؟؟؟ و ایا میشه چهار سال حبس رو که صادر شده و البته 5/6تعلیق کرده قاضی در تجدید نظر به جزای نقدی و یا کلشو تعلیق کنه ؟؟؟

پاسخ ها :

امير  صادقي زاده

جناب آقای امير صادقي زاده :

سلام.به نظر می رسد با توجه به توضیحاتتان عمل شما جعل مفادی نباشد.جعل مفادی یعنی اینکه شخص در ماهیت سند دخالتی ندارد اما در محتوای سند تقلب به کار می گیرد.مثلا کارمند دادگاه در مقام نوشتن آنچه قاضی به وی دیکته می کند به جای اینکه بنویسد نکشتم بنویسد کشتم....باید دفاع قوی بکنید تا انشالله و با یاری خدا حکم برائت صادر شود.سعیرکنید اولا سازوکار داروخانه را بیشتر برای دادگاه جا بیندازید.در پایان چنانچه تمایل بود تماس بگیرید تا با تشریح بیشتر موضوع راهنمایی لازم صورت گیرد.صادقی زاده وکیل