مشاوره حقوقی رایگان - مطالبه خسارت از مستاجر

با سلام
صاحبخانه بابت باد کردن چوب اطراف سینک قصد داره مبلغ بالایی از پول پیش من کم کنه در صورتیکه مقدار پف کردگی بسیار کم هست ولی صاحبخونه میگه باید کلش عوض بشه چیکار باید بکنم پول پیش من کلا 45 میلیون هست ولی ایشون قصد دارن بالای 10 میلیون کم کنن آیا این حق رو دارن یا خیر؟

پاسخ ها :

معصومه احمدی

سرکار خانم معصومه احمدی :

اگر سالم تحویل دادند باید همانطور تحویل شود تقاضای تامین نمایید در صورت تمایل گزینه تنظیم دادخواست را انتخاب نمایید

پریسا عطاریان

سرکار خانم پریسا عطاریان:

خیر میتوانید دادخواست استرداد مبلغ رهن را بدهیدو اگر ایشان ادعای هزینه و خسارت دارند جداگانه باید دادخواست بدهند

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
تامین دلیل نمایید و کلید به شورای حل اختلاف تحویل داده

ابتدا اظهارنامه ارسال دارید اگر افاقه ننمود سپس دادخواست دهید نسبت به ودیعه
تحت نظارت یک وکیل مبرز دادگستری اقدام نمایید تا دچار خسران جبران ناپذیری نشوید