مشاوره حقوقی رایگان - دعوای متقابل

چنانچه دعوای متقابل اقامه شود و دادگاه صلاحیت ذاتی برای رسیدگی به آن را نداشته باشد، در خصوص دعوای متقابل و دعوای اصل چه تصمیمی انجام خواهد شد؟

پاسخ ها :

امير  صادقي زاده

جناب آقای امير صادقي زاده :

سلام.قرار عدم صلاحیت صادر می کند و پرونده را به مرجعی که صالح می داند ارسال می کند.اگر مرجع آخر پذیرفت که هیچ اما اگر خود را صالح ندانست پرونده را جهت حل اختلاف به دیوان عالی کشور می فرستد.صادقی زاده وکیل