مشاوره حقوقی رایگان - اظهار به تمکین زوجه

سلام.خانم بنده بعداز 4سال ترک منزل وصدور دادنامه عدم تمکین ایشان و رد درخواست طلاق و اجرا گذاشتن مهریه حال اظهارنامه تمکین فرستاده وبا شرایط منزل و.....وتعهد ووو باید در جواب چگونه متنی بنویسم ....ایشان بدون هیچ گونه عذر موجه شرعی و قانونی ترک منزل نموده ...سپاس

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

شما می‌توانید اظهارنامه بدهید و درخواست بازگشت به منزل را داشته باشید

فاطمه دهقانی

سرکار خانم فاطمه دهقانی :

سلام عنوان کنید به منزل مشترکی که دارید برگردندو استقبال نمایید البته شرایطی که خانم برای برگشت بیان کردند را باید با وکیل در جریان بگذارید

صفورا جعفرزاده

سرکار خانم صفورا جعفرزاده :

درود، میتوانید الزام به تمکین ایشان را بخواهید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بدوا اظهارنامه ارسال کنید و سپس دادخواست الزام به تمکین بدهید

زهرا  نادري

سرکار خانم زهرا نادري :

با سلام اظهارنامه همسر را ارسال تاقابل بررسی و اعلم نظر یثباشد هدف همسرتان از ارسال چنین اظهارنانه ای تعلق نفقه ب خود و جمع آوری مدارک برای طلاق است باید برایش منزل و وسایل مهیا و در جواب بنویسید ک منزل و وسایل آماده است

محمد جعفری پویا

جناب آقای محمد جعفری پویا :

درود بر شما؛
اظهارنظر مستلزم مطالعه مدارک مربوطه است.
موفق باشید.

جواد قاسمی

جناب آقای جواد قاسمی :

شما باید برای تمکین منزل مسکونی با وسایل زندگی فراهم کنید و با اظهارنامه به ایشان اعلام نمایید