مشاوره حقوقی رایگان - پاسخ به اظهارنامه

سلام آیا باید به اظهارنامه پاسخ داده بشه ؟ دو روز پیش به نامزدم (شوهرم) که تو دوران عقدیم بخاطر بلاتکلیفی اظهارنامه فرستادم آیا پاسخ میده؟

پاسخ ها :

محمد مطهری

جناب آقای محمد مطهری :

اظهارنامه ، طرف را ملزم به پاسخ نمی کند....اما اگر پاسخ داد باید به دقت پاسخ طرف مقابل بررسی و مطالعه بشه زیرا ممکنه ناخوداگاه اقرار کرده باشه

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

مخاطب الزامی به پاسخگویی اظهارنامه ارسالی شما نخواهد داشت

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام پاسخ به اظهارنامه الزامی نیست مگر بخواهید موضوعی را به اطلاع مخاطب برسانید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
الزامی به پاسخگویی ندارد

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
مختار است پاسخ بدهد یا ندهد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

مخاطب الزامی به پاسخگویی اظهارنامه ارسالی شما نخواهد داشت

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام .شما می توانید پاسخ ندهید اما اگر پاسخ دادید بایستی طوری تنظیم شود که نتوان علیه خودتان استفاده گردد.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

ممکن است پاسخ ندهد ولی شما در هر صورت میتوانید برای دریافت حقوق مالی خود اقدام کنید جهت کسب اطلاعات بیشتر تماس بگیرید

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
خیر پاسخ به اظهارنامه اختیاری است