مشاوره حقوقی رایگان - مهریه

با سلام وقت بخیر یک سوالی داشتم همسرم مهریه اش رو گذاشته اجرا 30تا سکه هست الان پرونده به شورا رفته....مگر شورا می‌تونه رای بدهد مگر این وظیفه دادگاه نیست ؟ ممنون میشم راهنمایی کنید

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند. بستگی به میزان مهریه دارد
بدوا باید در اجرائیات ثبت اقدام گردد
ممکن است جهت صلح و سازش به شورا ارجاع شده باشد
به هر تقدیر موضوع نیازمند بررسی بیشتر است و گفتگوی طرفینی را می‌طلبد.

فاطمه دهقانی

سرکار خانم فاطمه دهقانی :

سلام در حال حاضر در اکثر
پرونده ها جهت صلح و سازش ابتدا به شورا فرستاده میشود که با درخواست خواهان به دادگاه فرستاده میشود

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
پرونده جهت صلح و سازش به شورا ارسال شده و اگر قصد صلح و سازش ندارید می توانید حاضر نشوید.

زهرا  نادري

سرکار خانم زهرا نادري :

با سلام برای سازش ب حل اختلاف ارسال شده در صورت عدم سازش ثبت دادگاه میکردد

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

طبق رویه برای صلح و سازش به شورا ارسال میشود

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

شورا جهت سازش است در صورتی که سازش نکنید قرار عدم سازش صادر و پرونده به دادگاه خانواده ارجاع می‌شود