مشاوره حقوقی رایگان - پرداخت مهریه

سلام
مهریه همسر من 250سکه است و حدود 20 سال هم میشه که باهم زندگی می کنیم. می خواهم منزل مسکونی رو که تفریبا هم ارزش 250 سکه است به عنوان مهریه به ایشان بدهم.
1- آیا می بایست ایشان در دفترخانه حضور داشته باشد
2- آیا سندی مبنی بر اینکه انتقال منزل به عنوان مهریه است می بایست تهیه شود یا در سند انتقال بندی یا جمله ای درج گردد؟
3- اگر ارزش امنزل مسکونی بیش از 250 سکه باشد مشکلی نیست ولی در صورتی که اندکی کم باشد آیا باید مثلا کارشناسی صورت گیرد و مقدار کاستی با پول نقد یا مثلا سکه طلا جبران شود؟
4- آیا غیر از مالیات نقل و انتقال و حقوق قانونی عرف، مالیات مهریه هم وجود دارد و به ان تعلق می گیرد یا خیر؟
سوالات بالا با این فرض است که اینجانب یا ایشان قصد طلاق و جدایی نداریم و فقط من می خواهم دین مهریه را ادا کنم.
با سپاس فراوان
جواد م.

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

در مورد مهریه همه چیز بستگی به توافق شما با زوجه دارد که می‌توانید آن را مکتوب کنید و سپس به اجرا درآورید

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
میتوانید با حضور در دفتر اسناد رسمی نسبت به انتقال ملک اقدام نمایید و از زوجه اقرارنامه مبنی بر دریافت ملک بابت کل مهریه دریافت نمایید. در حال حاضر اخذ مالیات بر مهریه مصوب نشده است .

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
بله
زوجه می بایست در دفترخانه اسناد رسمی تمام مهریه و حقوق مالی خود
را در مقابل یک منزل مسکونی ابراء نماید
در غیر ابن صورت بعدا زوجه می تواند مطالبه مهریه نماید
و ..