مشاوره حقوقی رایگان - آزادی مشروط

سلام و درود بر شما
بنده از زندان عفو مشروط تایید شد و به دادگاه ارسال شد ... بنده نیابتی در زندان شهر خودم هستم ...
سوال اول کدام دادگاه عفو مشروط را باید بپذیرید
دادگاه شهری که هستم
دادگاه که رای را صادر کرد بعد به تجدیدنظر رفت و تایید شد...
سوال دوم
چقدر زمان میبرد تا اعلام کنند که عفو مشروط قبول واقع شده و آزادی...
احتمالا دارد در همین دادگاه شهر اعلام کنند و عفو مشروط اعلام کند به دادگاه بدوی

پاسخ ها :

یک وکیل

عفو مشروط ؟؟؟؟؟؟؟
ازاداي مشروط مدت معين و شرايط خاص خودش و داره اكر شاما حال شما شده باشه از دادگاه صادر كننده حكم