مشاوره حقوقی رایگان - رفع مسدودی حساب یارانه ضامن وام

ضمانت وام
باسلام بنده سال 94 ضمانت وام همکارم را به مبلغ 25000000 تومان کردم البته با چک شخص دیگری و پشت نویسی بنده ... ولی متاسفانه وام گیرنده از همان سال اقساط خود را پرداخت ننموده و بانک مذکور حساب یارانه اینجانب را که اتفاقا با وام در یک بانک میباشد مسدود کرده است (بانک صادرات) تورو به خدا راهنماییم کنید .. از سال 94 حساب بنده مسدود است و هرگونه وجهی از جمله یارانه .. کمک معیشتی از حساب بنده کسر میگردد ..

پاسخ ها :

یک وکیل

عليه وام گيرنده ( دوستتان) اقدام حقوقي كنيد

محسن نریمانی ده نوی

جناب آقای محسن نریمانی ده نوی :

می توانید به اجرای احکام مراجعه و حساب یارانه افراد تحت تکفل خود راآزاد نمایید.