مشاوره حقوقی رایگان - شکایت در مورد تصرف

خانه ای اجاره کردم که کسی که به من اجاره داد خودش بنگاهی بود و از صاحب ملک وکالت داشت
کد رهگیری و فیش های واریزی پول بابت پول پیش ملک را دارم قرارداد مهر امضا شده بنگاه هم دارم
بعد از سه سال تمدید قرارداد متوجه شدم پارسال صاحب ملک بنگاه دار را عزل وکیل کرده و بنگاه دار بنگاهش پلمب شده و خودش هم ناپدید شده
الان صاحب ملک از من به خاطر تصرف خانه شکایت کرده است.
حتی ضرر زیانش رو از من میخواهد به من هم هیچ کس پول پیشی که بابت اجاره دادم برنگردونده
من باید چی کار کنم؟

پاسخ ها :

سعید حسینی زاده

جناب آقای سعید حسینی زاده :

با سلام ، جهت طرح دعوی و احقاق حق تماس حاصل فرمایید

امیرحسین کریمی

جناب آقای امیرحسین کریمی :

اگر حین عزل وکیل، قرارداد شما منقضی شده بوده که خب طبیعتا باید تخلیه کنید ولی همزمان نسبت به پول پیش هم میتونید از مالک مطالبه کنید.
ولی حتما با وکیل مشورت کنید. قضیه کمی پیچیده هست و با سوال و جواب مکتوب به نتیجه نخواهید رسید.

حامد نادرزاده

جناب آقای حامد نادرزاده :

اگر در زمان تمدید آخر، وکالت پابرجا بوده اجاره نامه صحیح و لازم برای مالک و مستاجر هست و الا باید تخلیه کنید