مشاوره حقوقی رایگان - تخلیه ملک مسکونی (یک واحد آپارتمان)

با سلام و خسته نباشید امروز 99/03/01 هست مستاجر وقت قراردادش تمام شده و جواب نمیده و اس ام اس داده گفته گرفتارم قانون هم تصویب کرده تا دو ماه میتونم بمونم آیا این قانون درسته و اینه سریع ترین راه تخلیه ملک چی هست؟ آ یا از طریق شکایت کلانتری به دادگاه زودتر به نتیجه میرسم یا از طریق شورای حل اختلاف ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.

پاسخ ها :

محسن نریمانی ده نوی

جناب آقای محسن نریمانی ده نوی :

اگر شرایط شکلی در قرارداد اجاره رعایت شده باشد می توانید از طریق شورای حل اختلاف تقاضای دستور تخلیه مطرح نمایید.