مشاوره حقوقی رایگان - در مورد سند کمپانی

سلام بنده چند روز موتورمو خریدم که متاسفانه به خاطرنداشتن مدارک موتورتوقیف شد حالا رفتم پیش موتور فروش میگه سند کمپانی دست من نیست دست کارخونس موتو مگه میشه مدارک معتبر نداشته باشه نمی‌دونم باید چیکار کنم

پاسخ ها :

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام و احترام ،،،

سند کمپانی موتور، سند مالکیت موتور محسوب می‌شود و حاوی اطلاعات مهمی مانند شماره شاسی، شماره موتور، مشخصات فنی موتور، اطلاعات مالک و تاریخ واگذاری موتور است.

این سند یکی از اسناد ضروری برای انجام بسیاری از امور اداری مربوط به موتور، مانند نقل و انتقال مالکیت، تعویض پلاک و دریافت بیمه بدنه، است.

که بایستی آنرا از فروشنده موتور دریافت نمایید.

محمد جعفری پویا

جناب آقای محمد جعفری پویا :

درود بر شما ؛
می توانید دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی تقدیم کنید .
موفق باشید.