مشاوره حقوقی رایگان - آزمایشات استخدامی

باسلام واحترام خدمت شما یه سوالی داشتم پسرم پیمانی هستش در ارتش جهت آزمایشات رسمی شدن به تهران مراجعه کرد شب قبل از آزمایش دندونش عفونت شدیدی داشت و به علت دندان درد شدیدمجبور شد دو تا مسکن بخوره به همین علت تست اعتیاد مثبت در اومده بود هر چقدر این ور اون ور بازرسی و غیره زنگ زدیم و یا رفتیم جوابشون همون بود که ایشون تستشون مثبت هست در صورتی که جلوی چشم خونواده همگی شاهد بودیم که قرص دندان درد خورده واین باعث شده که تستش مثبت در بیاد من چطور وکجا میتونم شکایت کنم چون به کار و خطای نکرده انگ اعتیاد بهش چسبوندن ممنون میشم جواب بدین

پاسخ ها :

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
میتوانید اعتراض کنید
در صورت تمایل به کسب اطلاعات بیشتر از طریق سایت با بنده تماس بگیرید

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

اعتراض به نظریه آزمایش مطرح نمایید رصد خلوص مواد مشخص می‌شود