مشاوره حقوقی رایگان - خرید حواله

با سلام، بنده حواله خورو ای را که صلح ندارد را با 9 میلیون بیشتر از قیمت پیش پرداخت خریداری کردم، زمان تحویل هم مابقی را با شرکت سایپا تسویه کردم، حالا زمان تحویل فروشنده ادعا می‌کند ماشین مال خودش هست (ماشین هنوز تحویل داده نشده) ، سند من فقط پرداخت اول به حساب فروشنده و پرداخت آخر به سایپا است، آیا می‌تواند کلاهبرداری کند و سر من کلاه بزارد؟

پاسخ ها :

مريم  شايان راد

سرکار خانم مريم شايان راد :

سلام آیا زمانی که حواله را خریدارب نمودید؟متنی مبنی بر واگذاری امتیاز مکتوب نمودید یا خیر حال به صورت عادی یا محضری؟یا فقط به حساب فروشنده و سایپا پول واریز کردید؟شما میتونید الزام به ایفای تعهد فروشنده را بخواهید ویا مطابق فیش های پرداختی فقط دادخواست مطالبه وجه پرداختی را طرح نمایید