مشاوره حقوقی رایگان - اختلاف بر سر زمین

سلام من زمین دارم که دارای پروانه ساخت می باشد از بنیاد مسکن شهرداری تایید کردن ولی یه نفر که زمین پشت زمین من هست رفته شکایت کرده از زمین من راه میخواد چون روبه روی خونش یه راه مستقیم به زمین میخواد ولی زمین او از پشت راه دارد و باید زمین من دور بزنه تا به زمین که دارد برسه حالا رفته از دست من شکایت کرده و به نفر پیدا شده که میگه اینجا از قدیم راه بوده حالا می‌خوام بدونم با اینکه من رفتم پروانه ساخت گرفتم آماده ساختن این شخص میتواند در دادگاه برنده شود و به راه برای خودش ایجاد کند ؟؟
باتشکر از شما

پاسخ ها :

طاهر  جاويداني

جناب آقای طاهر جاويداني :

باسلام.اگرازقدیم نسبت به زمین شما حق ارتفاق(حق عبور)داشته وثابت گردد.بله میشود.