مشاوره حقوقی رایگان - مجوز خروج از کشور

ببخشین من 20 سالمه و دیپلمم ولی معافیت تحصیلی حوزه علمیه رو تا 48 سالگی دارم ... ولی الان میخوام تو ژاپن تو دانشگاه با بورسیه تحصیل کنم و از حوزه علمیه جدا شم چجور باید مجوز خروج بگیرم بهم میدن یا نه؟چی کار باید بکنم؟

پاسخ ها :

یک وکیل

بايد تحقيق و پرس و جو از مقررات حوزه علميه محل تحصيل كنيد بدين معني :
حوزه در قبال دادن معافيت تحصيلي نزديك به پنج دهه به شما ، چه تعهد يا تعهداتي از شما گرفته و يا در قوانين داخلي خود پيش بيني كرده است