مشاوره حقوقی رایگان - مجوز خروج از کشور

با سلام
بندە در تاریخ یکم تیرماە سال جاری بە خدمت سربازی اعزام خواهم شد. درخواست تعویق دادەام و با یکماە موافقت شداەست. در فرجەی یک سالەی خود بیست روز از کشور خارج شدەام. حال میخواهم دوبارە بە مدت پنج روز درخواست خروج بدهم. میخواهم بدانم آیا باید پانزدە روز قبل از برج چهار درخواست خروج بدهم یا تا برج شش وقت دارم؟
ممنون از شما

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
به ارگان مربوطه مراجعه کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
سوال شما حقوقی نیست
از طریق اداره گذرنامه پیگیری کنید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

از اداره گذرنامه و یا پلیس به اضافه ده بپرسید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

از سازمان نظام وظیفه پیگیری کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

شما باید درخواست خود را به اداره گذرنامه مطرح نمایید و باید سازمان موافقت نماید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
از ارگان مربوطه بپرسید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

از گذرنامه پیگیری نمایید سوال شما حقوقی نمیباشد

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

سلام

برای درخواست مجوز خروج از کشور در دوره خدمت سربازی باید به نحوی که در قانون خدمت سربازی تعیین شده است عمل کنید. برای اطلاعات بیشتر در این زمینه، بهتر است با واحد مربوطه در نیروی انتظامی یا سازمان خدمت سربازی تماس بگیرید.

اما در مورد سؤال شما، بر اساس ماده 62 قانون ، درخواست خروج از کشور باید حداقل 5 روز قبل از تاریخ مورد نظر ارائه شود. با توجه به اینکه شما می‌خواهید درخواست خروج برای پنج روز آینده را ارائه کنید، باید حداقل پنج روز قبل از تاریخ مورد نظر درخواست خود را ارائه کنید. به عنوان مثال، اگر می‌خواهید در تاریخ 10 تیرماه خارج شوید، باید حداقل تا تاریخ 5 تیرماه درخواست خود را ارائه کنید.