مشاوره حقوقی رایگان - شکستگی بینی

با سلام من به پزشکی قانونی مراجعه کرده ام و نظریه خود را به اینگونه اظهار داشتند که استخوان تیغه بینی از دو ناحیه شکسته و کبودی در بینی مشهود است و دو ماه طول درمان برای مراجعه بعدی نوشتند، در مراجعه بعدی من پزشکی قانونی پرسید مشکلی نداری من گفتم کمی انحراف بینی دارم و مشکل تنفس گفت میل با خودته میتونم دوباره بفرستم پزشک یا پرونده پزشکی قانونی را مختومه اعلام کنم من گفتم مختومه اعلام کن ایا تاثیری در دیه پرداختی به من دارد یا نامه اولیه مبنای دیه است

پاسخ ها :

رقیه شکری

سرکار خانم رقیه شکری:

با سلام بله کمی به لحاظ طول درمان و دیه موثر است ولیکن نظر نهایی پزشک در تعیین دیه مهم است