مشاوره حقوقی رایگان - حکم دیه

سلام بنده با همسایمون دعوام شده که من نمیدونم چطور اما بینی شکسته و دادگاه منو محکوم ب دیه کرده در صورتی که من نزدم شاهد هم دارم و هیچ یک از همسایه ها هم برای طرف مقابل نیامده شهادت بده که من بینیشو شکستم در دادگاه هم گفتم که من اصلا ب صورتش ضربه نزدم 2 سوال دارم 1 اگر من اعتراض بزنم و شاهد ببرم و قسم بخورم امکان داره حکم برگرده؟ و من تبرئه بشم و سوال دوم اینکه با توجه ب اینکه یک هفته تا اخر سال مونده و حکم من اومده دیه رو ب چه مبلغی حساب میکنن الان که رای اومده یا روزی که اعتراض بزنم و رای جدید بیاد؟

پاسخ ها :

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

بله اعتراض کنید.دیه یوم الادا محاسبه میشود در اجرای احکام

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

باید تجدید نظرخواهی کنید و اگر تا آخر سال پرداخت نکنید به نرخ سال آینده محاسبه خواهد شد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز به بررسی بیشتر و گفتگو متقابل دارد تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

اگر صرف یک سوال بود و شما در دست داشتن جواب به حق خود می‌رسیدید دیگر چه نیاز به وکیل بود ؟ باید پرونده شما در شعبه مورد نظر کامل و دقیق بررسی شود

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود دیه به نرخ روز محاسبه می‌گردد و باید تأدیه گردد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید در مهلت قانونی تجدیدنظر خواهی کنید.
نتیجه قابل پیش بینی نیست.
دادگاه با توجه به دفاعیات طرفین و محتویات پرونده اظهارنظر خواهد کرد.

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

باید با ادله از خود دفاع موثری نمایید و درصورت عدم پرداخت و اعتراض بعد از رای قطعی و بر طبق روز محاسبه میشود

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

در مهلت قانونی تجدیدنظر خواهی کنید.نتیجه قابل پیش بینی نیست.

معصومه احمدی

سرکار خانم معصومه احمدی :

نسبت به رای صادره تقاضای تجدیدنظر نمائیددرصورت تمایل به مشاوره تکمیلی،پنل مشاوره تلفنی را انتخاب کنید

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

سلام. میزان دیه را نفرموددید . لیکن اگر شریط قانونی فراهم باشد می توانید به حکم دادگاه بدوی اعتراض نمایید.(تجددینظرخواهی )تشیخص اظهارات شهود و صحت وسقم قضیه با قاضی است .

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

از اجراي احكام و از اجرا محاسبه مي شود

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام در خصوص قسمت اول سوال قابل پیش بینی نمی باشد

در خصوص دیه می‌بایست پزشکی قانونی اظهار نظر نماید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

اعتراض نمایید محاسبه دیه یوم الاداست

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام و احترام ؛؛؛

دیه به نرخ روز محاسبه می‌گردد

و باید تأدیه گردد

علی تیرالوند یوسفی

جناب آقای علی تیرالوند یوسفی :

با سلام نظر به اینکه سوال مطرح شده نیازمند جزئیات بیشتری است بنابر این می توانید از طریق تماس تلفنی جزئیات را مطرح نموده تا ضمن مشاوره ای دقیق و کارشناسی شده به شما بتوانیم در جهت بهره مندی از سایر خدمات حقوقی مانند تنظیم شکوائیه ، دادخواست و لوایح دفاعیه فنی و تخصصی به شما کمک و مساعدت نمائیم. موفق باشید.

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
در خصوص حکم صادره می توانید در مهلت مقرر لایحه اعتراضیه تخصصی تنظیم و به شعبه مربوطه رائه نمایید ،
دیه به نرخ روز پرداخت محاسبه می گردد