مشاوره حقوقی رایگان - شکستگی بینی جلوی درب خانه

باسلام چند وقت پیش یک شخصی با مادرش ساعت 9 زنگ واحد من رو زدن وقتی رفتم پایین پسره باحالت مستی به همسر بنده فحاشی کرد وقتی از او خواهش کردم فحاشی نکند با کله دماغ بندرو شکوند بعد از 2 روز بازداشت با فیش آزاد شد حالا پزشکی قانونی شکستگی بینی بدون فساد رو اعلام کرده میخواستم ببینم دادگاه کیفری چقدر دیه برای این موضوع اعلام میکند؟
امروز روز دادگاه مون بود و قاضی بعد از این که شخص پذیرفت من رو زده گفت رای بهتون اعلام میشود میخواستم بدونم چندروز زمان میبره رای بدهند و واینکه اون شخص میتونه اعتراض بزند نسبت به این که خودش قبول کرده من رو زده

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
هریک احکام خاص خود را دارد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باز الان مدت زمان که قابل پیش بینی نمی‌باشد اما در مهلت مقرر طرفین می‌توانند اعتراض نمایند

محمد مالمیر

محمد مالمیر :

با سلام
با توجه به اقرار ایشان به احتمال زیاد محکوم می‌شود و با توجه به نصاب دیات رای صادره قطعی می باشد

تهمینه عزیزی

سرکار خانم تهمینه عزیزی :

با سلام میزان دیه با توجه ب نظر پزشکی قانونی هست و اصولا خیلی طول نمیکشه صدور رای
ولی طرف مقابل مسلما حق اعتراض خـواهد داشت

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
درصد دیه را توجه به محل و میزان آسیب تعیین خواهد شد

پانیذ قمشی بزرگ

سرکار خانم پانیذ قمشی بزرگ:

با سلام
میزان دیه براساس گزارش پزشکی قانونی مشخص می شود.
زمان صدور رای قابل پیش بینی نیست.
امکان اعتراض به رای وجود دارد.

نارنجی ثانی    سعید

نارنجی ثانی سعید :

معمولا 1 هفته و اینکه میزان دیه بستگی به نظريه پزشکی است
مشهد هستید درخدمتم

ميثم  رحيم نژاد بالاگفشه

ميثم رحيم نژاد بالاگفشه :

با سلام
احيانا تاپایان ماه رأی به شما ابلاغ می گردد .
شکستی بینی بدون فساد دارای ارش است که در رأی دادگاه بدان اشاره می شود.