مشاوره حقوقی رایگان - قرار وثیقه به خاطر کرونا

با سلام
برادر من حدودا دو هفته پیش به خاطر سرقت منتهی به ضرب و جرح بازداشت شدن و الان تو بازداشت موقت قسمت قرنطینه ی زندان هستن،البته ایشون نه سرقت انجام دادن و نه ضرب و جرح و با نقشه ایشون رو اونجا بردن ولی نه چیزی برداشتن و نه توی ساختمون رفتن
الان تست کروناشون مثبت شده اونجا، من میتونم ایشون رو با قرار وثیقه آزاد کنم؟

پاسخ ها :

امير  صادقي زاده

جناب آقای امير صادقي زاده :

سلام.موضوع را به بازپرس پرونده اعلام کنید واز ایشان درخواست کنید که نسبت به فک قرار بازداشت موقت اقدام شود در غیر این صورت وعدم پذیرش برادرتان می تواند از داخل زندان اعتراض کند.چنانچه ضرورتی به ارائه توضیح بیشتربود تماس حاصل نمایید.صادقی زاده.وکیل.09128889189