مشاوره حقوقی رایگان - مشارکت و معاونت در سرقت مقرون به ازار با سلاح سرد

با سلام و خسته نباشید خدمت شما
بنده الف/ به جرم مشارکت در سرقت مقرون به ازار با سلاح سرد دو راس گوسفند با خودرو ماکسیما و ب/ معاونت در سرقت 2راس گوسفند با خودرو بی ام و شدم به هم راه 3 نفر دیگر که از قبل کارشان سرقت بوده و محکم 3مورد سرقت شدن. من فقط در جرم ب/حضور داشتم که با فریب دادنم برای کار دیگری بردنم که ثابت شد رای معاونت گرفتم ردیف 4 شدم. ولی در جرم الف که با خودرو من که داخل نمایشگاه خودرو این 3 نفر بوده بدون اطلاع بنده بوده جرم صورت گرفته و حضور نداشتم این 3 نفر از ترسی که من خیانت در امانت نزنم اسرار داشتن که بودم در مواجه حضوری شاکی امد و من تنها بودم قاضی گفت این بوده شاکی هم گفت بله. 3ماه زندان بودم با سند بیرونم و 2سال و یک روز برای اولی و 2سال 15روز برایم معاونت حبس داده اعتراض زدم.

*رای اعتراض تجدید نظر نوشته تخفیف لحاظ شود و پرونده مختومه قاضی هم رای صادر کرده جواب نیومده.
*ایا بعد از تجدید نظر دادگاه دیگه برای رسیدگی نیست! چندین تخلف با مدرک هستش
*روند پرونده نگاه کردم مواجه حضوری من نیست و استعلام نقطه زنی خطم که جوابش خالی بود نیست!
*ایا در مواجه حضوری با شاکی که بغیر از من کسی نبود و به وکیلم اطلاع ندادن قانونی!
*ممنون میشم راهنمایی کنید*

پاسخ ها :

مشارکت در سرقت مقرون به آزار معاونت در سرقت مقرون به آزار مشارکت در سرقت معاونت در سرقت سرقت مقرون به آزار با سلاح سرد سرقت مقرون به آزار سرقت