مشاوره حقوقی رایگان - دیه

با سلام بنده سرنشین موتور رفیقم بودم که با ماشین بزرگ تصادف کردیم و مارو مقصر معرفی کردند من پام شکسته و ماهیچه اش پاره شده رفیقم بیمه دارد ولی گواهینامه خیر دیه به من تعلق میگیرد؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
فاقد گواهینامه حقی بر بیمه ندارد

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

بیمه در صورت نداشتن گواهینامه خسارات وارده به اشخاص ثالث را جبران میکند

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر گواهینامه نداشته باشد صندوق بیمه بعد از واریز علیه دوست شما اقدام می کند.

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

در صورتی راننده نبوده ای بله