مشاوره حقوقی رایگان - غرامت تصادف

درود.7ماه پیش در مسیر آمدن به اداره در خارج از تایم اداری یک تصادف برایم پیش آمد در این تصادف که ماشین مقابل هم مقصر صد درصدی بود. همسرم که به عنوان سرنشین بود از ناحیه گردن دچار آسیب شد . بعد از کلی درمان بی نتیجه ،هفته گذشته مجبور به انجام عمل جراحی سنگین گردن شدم. میخوام بدونم آیا در این خصوص میتونم از بیمه غرامت بگیرم؟
تشکر

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
در تصادفات هزینه های بیمارستان اخذ نمی شود.
برای هزینه های دیگر بیمه پرداخت نمی کند و شما می توانید دیه خود را از راننده مقصر و بیمه بگیرید برای سایر هزینه ها می توانید دادخواست بدهید که در این خصوص برخی شعبات مطالبه خسارت علاوه بر دیه را قبول ندارند و عقیده دارند اگر خسارت شما بیشتر از دیه بود می توانید مازاد را مطالبه کنید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام

شما باید دیه خود را بیمه خودرو راننده مقصر مطالبه نماید
با شرایطی خاص هزینه های درمان زاید بر دیه قابل مطالبه است

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام از بیمه و شخص مقصر میتوانید تقاضای خسارت کنید

مهدی نظافتی

جناب آقای مهدی نظافتی :

سلام
کاربر گرامی شما میتوانید دیه و خسارات خود را از راننده مقصر و بیمه مطالبه نمایید

پری نوش رئیسان

پری نوش رئیسان :

اگر بیمه غرامت رو پرداخت نکردند کلیه فاکتورها را جمع آوری کنید و علیه مقصر مطالبه خسارت نمایید