مشاوره حقوقی رایگان - حمله به درب منزل توسط همسایه هم واحدی

سلام وقت بخیر دیروز همسایه هم واحدی ما در ساعتی از شب درب منزل را با شدت زیاد پا میکوبیدند و فحاشی میکردند ما درب را باز کردیم علت را جویا شدیم و گفتند که جلوی واحدتان کثیف شده ، که ما متوجه شدیم خدعه ای کردند که کار ما نبود و کار خودش بود که این میزان لگد زدن به درب منزل ما باعث شکستن محافظ درب شد ، قبل از ان هم این همسایه ما با همسرش درگیر بود و شیشه ای در منزلشان شکسته شد و ما صدا را شنیدیم ولی در کارشان دخالتی نکردیم بعد انها درب ما را محکم زدند و تکه از شیشه ای که در دستش بود می خواست به پدرم حمله کند که ما پدرم را به داخل هدایت کردیم و مرد ایشان به ناموس ما فحاشی و تهمت میزد تمامی این کارها بی دلیل بود و ما کلی تعجب کرده بودیم و شکه زده که دلیل این رفتارها را متوجه نشدیم با 110 تماس گرفتیم و گزارش داریم از پلیس راه شکایت ما از انها چیست؟ لطفا راهنمایی کنید در ضمن ما در این واحد مستاجر هستیم باتشکر.

پاسخ ها :

نعیم محمدی

جناب آقای نعیم محمدی :

سلام به اتهام توهین و فحاشی و تخریب در صورت وجود ادله کافی طرح شکایت نمایید